Fitxa d'activitat

Procomuns 2017

Data
27/06/2017 - 28/06/2017
Hora
Tot el dia
Localització
Barcelona Activa
c/ Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
Descripció

Celebració de “Procomuns 2017: Fòrum de cocreació de polítiques públiques” coorganitzat per Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, BarCola i el grup de recerca Dimmons de l’IN3

Procomuns és un fòrum de cocreació de polítiques públiques, un fòrum de política col·laborativa per a una economia col·laborativa. Un espai de codisseny i desenvolupament de propostes, solucions i estratègies público-comunes per a un avenç de les economies col·laboratives procomuns a Catalunya.

L’economia col·laborativa de plataformes digitals està creixent exponencialment, plantejant reptes i oportunitats. Ha esdevingut una prioritat per a les agendes polítiques de tot el món. És clau la involucració de la ciutadania, la diferenciaió de models i l’impuls del models procomuns i cooperativisme de plataforma com a oportunitat per a democratitzar l’economia a gran escala.

Aquest any 2017 és l’any de la regulació de l’economia col·laborativa: debatrem amb representants de la Generalitat, Ajuntament i Parlament Europeu quines poden ser les millors polítiques públiques, i farem arribar guies per les ciutats en aquesta matèria, i als mitjans per a trencar el bloqueig mediàtic imperant cap a models que no són els corporatius. Reflexionarem amb Yochai Benkler, expert en procomú digital, les transformacions de fons en marxa i les escletxes per passar d’una economia oligàrquica a una basada en economia social oberta. Presentarem recursos per l’emprenedoria, de models econòmics i tecnològics per l’escalabilitat de les iniciatives, i codissenyarem solucions a reptes de la ciutat, en matèria d’habitatge, cures, precarietat i exclusió.

La cita la tens els dies 27 i 28 de juny (dimarts i dimecres) a Barcelona Activa (c/ Llacuna 162-164), de 9 a 19 h. cada jornada i el 28, a les 19:30 h., hi haurà una festa de cloenda al nou espai de La T (Edifici Media-TIC, Roc Boronat 127, 8a planta).

La inscripció és obligatòria aquí. L’esdeveniment és gratuït, però l’aforament és limitat.

Hi haurà servei de traducció i videostreaming des de la web.

Consulta tot el programa aquí.

Vine i participa de en la co-creació d’accions per al procomú a Barcelona!

 

Més informació
Imatge: Procomuns 2017
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article