Fitxa d'activitat

Portes obertes al PRBB

Data
07/10/2017
Hora
10:00
Localització
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88,
08003 Barcelona
Descripció

Jornada de portes obertes al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, el PRBB, amb visites guiades, experiments, xerrades, tallers, cafès científics i molt més.

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, un any més, obre les portes al públic el primer dissabte d’octubre. Els científics i tot el personal dels centres del PRBB us explicarem què fem, com ho fem i on ho fem. Jugarem amb la ciència, xerrarem dels projectes en els que treballem, us ensenyarem els nostres laboratoris i els equips que fem servir, passejarem per l’edifici i us oferirem tallers, experiments i activitats.

En definitiva, us proposem passar un bon dia, divertint-vos amb la ciència i coneixent una gran infraestructura de la ciutat i als que hi treballen.

Tot de forma gratuïta i per a tota la família.

Activitats
  • Visites guiades. Coneix per dins l’edifici del PRBB, els investigadors i la tasca que fan. Aquesta és una de les activitats estrella de la jornada de portes obertes i cal inscriure-s’hi prèviament a través d’aquest formulari.
  • Espai menut. Per a facilitar a pares i mares amb nens de 3 a 8 anys l’assistència a les xerrades i/o a les visites guiades, espai vigilat on els nens i nenes podran realitzar activitats dirigides i adequades per a la seva edat.
  • Experiments. Fes recerca en temes de frontera amb les teves pròpies mans.
  • Xerrades. Els científics del parc parlaran de la seva recerca en sessions de 45 minuts que també compten amb les preguntes del públic.
  • Workshops i tallers. Durant una estona podreu experimentar, manipular, crear i aprendre de la mà d’investigadors dels centres del PRBB.
  • I altres activitats.
Més informació
Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article