Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Piula ciència i esmorza al 7 Portes

Data
15/12/2016
Hora
18:00
Descripció

Tens un compte de Twitter? T’agrada la ciència? Piula ciència! Sortegem un esmorzar de ciència per a dues persones al restaurant 7 Portes de Barcelona, gràcies a la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa”. Es tracta d’un esmorzar de forquilla amb tertúlia científica que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre al cèlebre restaurant. Per participar només cal enviar dues piulades:

  • Una on recomanis l’esmorzar de ciència al 7 Portes de diumenge.
  • Una altra recomanant qualsevol altra activitat anunciada a aquest portal i que trobis interessant.
  • Important! Ambdues piulades han d’incloure l’enllaç a l’activitat corresponent i el hashtag #Ciència7P.

El límit per a participar és dijous, 15 de desembre a les 18:00 hores. El sorteig el farem el mateix dijous al vespre.

Vinga, anima’t i participa!!

La tertúlia d’aquest esmorzar serà «Cartografia: ens calen els mapes al segle XXI?», i comptarà amb Joaquim Calafí, president de l’Associació Catalana de la Informació Geogràfica, i Jaume Miranda, director de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. Moderarà la taula el periodista Eduard Berraondo.

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article