Fitxa d'activitat

Pescadors de Plàstics: en els nostres rius i el seu transport fins al mar

Data
20/11/2022
Hora
10:30
Localització
Univsersitat de Vic
Carrer de la Laura, 13
Vic
Descripció

Enguany, se celebrarà la segona edició del Mes de la Ciència Ciutadana i Natura. Promogut pel Servei d’Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, el MES s’emmarca al projecte Ciència Ciutadana i Natura, amb l’objectiu de donar impuls al sector i despertar l’interès de la ciutadania en aquest àmbit.

En aquest sentit, el projecte Pescadors de Plàstic, que coordina el CT BETA de la UVic-UCC, organitza l’activitat “Pescadors de Plàstics: en els nostres rius i el seu transport fins al mar”.

Activitat familiar dirigida a joves a partir de 10 anys que busca promoure la ciència ciutadana com a eina per l’estudi d’una problemàtica ambiental poc coneguda com és la contaminació de residus plàstics als nostres rius i el seu paper com a transportadors fins al mar. L’activitat proposa una primera part explicativa on els participants poden apropar-se a aquesta problemàtica ambiental, i una part pràctica al riu on es realitza un mostreig estandarditzat per caracteritzar quantitativament i qualitativament els residus plàstics (tant macro- com microplàstics) en un tram de riu proper (riu Meder).

Més informació:

 

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article