Fitxa d'activitat

Nanofotografia | Pòdcast en directe Transmedia_LAB

Data
25/05/2023
Hora
18:00
Localització
La Mandarina de Newton
carrer de Ros de Olano, 12
08012 Barcelona
Descripció

La fotografia ens ha permès enregistrar fets que no són observables directament, tant en l’espai com en el temps, tenint múltiples aplicacions per a la ciència. Podem, però, capturar imatges d’estructures amb una mida inferior a la longitud d’ona de la llum visible? 

En el pròxim diàleg Transmedia_LAB | Nanofotografia, parlarem amb la Sara Martí, investigadora del grup de nanoscòpia electrònica avançada de l’ICN2; i la Marina Cunquero, investigadora del grup de microscopia de llum a l’ICFO; sobre l’ús de la fotografia en l’enregistrament d’estructures nanoscòpiques i la seva importància en recerca.

 

Més informació:

  • Confirma’ns la teva assistència aquí.
  • Si no pots assistir-hi presencialment, segueix l’Streaming al nostre canal de YouTube.
  • Aquest diàleg forma part d’un cicle de converses amb persones expertes en l’àmbit de la cultura, la ciència i la comunicació que duem a terme mensualment i que s’enregistren amb públic en directe i s’encapsulen en format pòdcast! Pots escoltar els episodis anteriors a Spotify.

No et perdis aquests diàlegs i estigues atent a les nostres xarxes socials on anirem publicant el calendari dels pròxims esdeveniments. 

Ajuda’ns a construir futurs plens de coneixement.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article