Fitxa d'activitat

Dibuix del Parc del Laberint i logo del cicle Ciutat Verda, sobre corredors, vegetació, verd urbà, ecologia, platges, medi ambient, natura, parcs urbans, salut, ciutat i il·lustració

Mostra Ciutat Verda

Data
02/09/2016 - 29/09/2016
Hora
09:00
Localització
Biblioteca Sagrada Família
Carrer de Provença, 480
08025 Barcelona
Descripció

Exposició on es mostra les obres resultants del cicle Ciutat Verda, cicle d’art, medi ambient i ciutat, a la Biblioteca Sagrada Família.

En aquesta exposició totalment gratuïta, s’exposen les diferents obres que es van gestar i crear durant les sessions del Cicle Ciutat Verda, organitzada i impulsada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica, organitzada per Il·lustraciència i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquí podrem veure obres de espais verds urbans, on es convina el medi ambient i la ciutat, i on es veuen reflectides les refelexions sorgides dels debat que va acompanyar el cicle: són importants els espais verds per a la ciutat? Quins efectes tenen aquests sobre la salut dels i les ciutadanes? En tenim suficients a la nostra ciutat? Què podem fer per millorar el medi ambient que ens envolta?

Totes les respostes d’aquestes preguntes i més impregnen les obres de l’exposició que es podrà visitar del 2 al 29 de setembre a la sala Àlex Gràcia de la Biblioteca de la Sagrada Família-Josep Maria Armand de Lassarte.

Més infromació

Imatge: Sudin / Ciutat Verda
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article