Fitxa d'activitat

La importància de les mobilitzacions ciutadanes per abordar l’emergència climàtica

Data
16/03/2022
Hora
19:00
Localització
CaixaForum Tarragona
C/ Cristòfor Colom, 2
43001 Tarragona
Descripció

Cicle de debats Impacte social de l’emergència climàtica. Què hi podem fer? al CaixaForum Tarragona. S’abordarà com l’emergència climàtica afecta la salut, l’entorn, el territori i el seu impacte econòmic i es presentaran possibles solucions.

En aquesta sessió, dos experts en participació social, Aitana de la Varga Pastor, professora agregada de Dret Administratiu de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i investigadora del Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) , i de Raquel Fernández Benito, coordinadora de  projectes de la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible (REDS), parlaran sobre com la ciutadania es pot implicar, a través de diversos moviments i accions, per abordar l’emergència climàtica i traslladar la importància que tenen a les autoritats perquè prenguin mesures contundents de manera urgent per poder disminuir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. Moderat per Raül Toran, responsable de divulgació científica d’ISGlobal.

Organitza l’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”, en col·laboració amb l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

Més informació

Caixaforum: La importància de les mobilitzacions ciutadanes per abordar l’emergència climàtica 

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article