Fitxa d'activitat

La Font Màgica de Montjuïc

Data
15/03/2018 - 16/03/2018
Hora
19:00
Localització
Av. Rius i Taulet cantonada Av. Reina Maria Cristina (lateral Besòs/Montjuïc, sota les escales que pugen a la Font Màgica)
Avinguda Reina Maria Cristina
Barcelona
Descripció

Visita a la Font Màgica de Montjuïc organitzada per La Fàbrica del Sol en el marc del Dia Mundial de l’Aigua, AiguArt.

El cicle Aiguart reuneix una sèrie d’activitats coorganitzades entre diverses entitats i equipaments de la ciutat per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2018. Totes les activitats estan relacionades amb el canvi climàtic i la gestió de l’aigua com a bé públic i ho fan a través de diferents expressions artístiques.

Coneixerem allò que no veiem de la font més emblemàtica de Barcelona per acostar-nos al cicle de l’aigua a la ciutat i conèixer com funciona. En aquesta gran font brollen 2.600 litres d’aigua per segon procedent del subsòl, amb un sistema de recirculació d’aigua. Construïda amb motiu de l’Exposició Universal del 1929 per Carles Buïgas amb procediments força artesanals, pot crear fins a trenta jocs d’aigua amb diferents coloracions. Reflexionarem sobre la importància de l’aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d’aquest recurs.

Inscripcions

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l’activitat. La inscripció és gratuïta.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article