Fitxa d'activitat

Jornades Gentalent

Data
27/10/2017
Hora
10:00
Localització
Universitat de Barcelona, Facultat d’Economia i Empresa, Sala de Graus
Av. Diagonal, 690-696
08034 Barcelona
Descripció

Celebració de les Jornades GENTALENT, “Incorporant, retenint i promocionant el talent de les dones al sector ocupacional de les tecnologies”.

Aquestes jornades es porten a terme en el marc del projecte GENTALENT finançat per la convocatòria Recercaixa 2014 i dirigit per la Dra. Ana M. González Ramos (IN3, UOC) i la Dra. Elisabet Almeda Samaranch (COPOLIS, UB). Per l’ocasió es presentaran i debatran els principals resultats del projecte, així com la situació de les dones en el sector tecnològic i els reptes i potencials de futur. Hi participaran persones expertes de diferents àmbits: associacions i xarxes de dones i tecnologies, empreses tecnològiques, empreses de selecció de personal, universitats, així com altres organitzacions de l’àmbit tecnològic.

Les jornades estan formades per 3 taules rodones:

  • La situació de les dones en el sector tecnològic
  • Dones i tecnologies enxarxades
  • L’accés de les dones a les ocupacions tecnològiques: reptes de futur

A més, paral·lelament, comptarem amb l’exposició “L’enginy (in)visible. Dones catalanes en l’àmbit de les tecnologies: passat, present i futur” i també podrem gaudir d’una videoinstal·lació de Donestech. Al programa podeu trobar més detalls.

També us recomanem veure el vídeo GENTALENT. Dones d’avui creant tecnologies de futur.

Amb la col·laboració de:

Observatori de les Dones, Cambra de Comerç de Barcelona, AMIT-CAT, COETIC (Col·legi d’Enginyeries Tècniques i Grau en Enginyeria Informàtica de Catalunya), COITT (Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya), Donestech, LaT.

Inscripció gratuïta omplint aquest formulari.

Més informació
Imatge:Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article