Fitxa d'activitat

Jornades Eduard Fontserè

Data
27/11/2015 - 29/11/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

Celebració de les XXI Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, organitzades per l’Associació Catalana de Meteorologia a l’Escola del Treball de la Diputació de Barcelona i al CosmoCaixa.

Aquestes Jornades, genèriques i de tres dies de durada, com les cada any senar, enguany s’inauguraran amb un acte institucional on es recordaran els meteoròlegs Inocencio Font Tullot (1914-2003) i Josep Ricart Giralt (1847-1930).

Hi haurà els clàssics tres blocs de ponències d’actualitat sobre la Meteorologia de la Mediterrània, Instruments, Diagnosi i Previsió, i el bloc dedicat a la Climatologia. També es presentaran els treballs guanyadors dels Premis de Meteorologia Eduard Fontserè (edicions 2013 i 2015), i es lliuraran els guardons als guanyadors dels premis d’aquest any.

Hi prendran part especialistes del Instituto Dom Luiz da Universidade de Lisboa (UL), de la Universidade de Santiago de Compostela (USC), de la Universitat de Barcelona (UB), de la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC), de l’àrea de Recerca Aplicada i Modelització del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), de l’Àrea de Meteorologia i Dinàmica de Contaminants de la Fundació Centre d’Estudis Ambientals del Mediterràni (CEAM), de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) i del Institute of Atmospheric Sciences and Climate of the National Research Council of Italy (ISAC-CNR).

Totes les ponències presentades es publicaran en el llibre de les Jornades, com també els resums dels pòsters exposats.

Les Jornades tenen el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, de l’Agencia Estatal de Meteorologia, de la Diputació de Barcelona i de CosmoCaixa Barcelona.

Localitzacions

  • 27 de novembre. Escola del Treball de la Diputació de Barcelona.
  • 28 i 29 de novembre. CosmoCaixa.

Més informació

Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article