Fitxa d'activitat

teclat PC ordinador computacio

Jocs d’aposta i noves tecnologies

Data
11/04/2018
Hora
19:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Conferència “Jocs d’aposta i noves tecnologies: una combinació perillosa?”, a càrrec de la doctora Susana Jiménez, dins del programa divulgatiu Pessics de Ciència.

Susana Jiménez és coordinadora de la Unitat de Joc Patològic, responsable de Psicologia General del servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) i professora associada de l’assignatura Psicologia del departament de Ciències Clíniques de la facultat de Medicina de la UB. Investigadora de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge-IDIBELL. Co-Investigadora Principal del (CIBERobn), Instituto de Salud Carlos III. Activitat en col·laboració amb l’IDIBELL.

El joc és una activitat comuna en totes les societats i cultures. Per a la majoria de persones, aquesta conducta no deixa de ser un entreteniment, una distracció però, per a d’altres, el joc pot arribar a ser un trastorn que causa greus conseqüències. El joc patològic s’ha definit com un fracàs progressiu i crònic de resistir l’ impuls de jugar, convertint-se en una conducta que deteriora totes les àrees de la vida de la persona. Alhora, aquesta activitat té un impacte social i econòmic molt elevat, però també sanitari. Des de fa menys d’una dècada, han aparegut noves formes de joc a través d’ internet que han canviat radicalment l’escenari que coneixíem fins ara.

Més informació
Imatge: Soumil Kumar / Pexels
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article