Fitxa d'activitat

Invertebrats aquàtics i peixos, la vida del riu Méder

Data
03/10/2020
Hora
10:00
Localització
Riu Meder (alçada cines Sucre Vic)
Passeig d'En Pep Ventura
08500 Vic
Descripció

En aquesta sortida es farà una descoberta de la biodiversitat del riu Meder al seu pas per la ciutat de Vic. Es farà un mostreig de macroinvertebrats aquàtics, com a indicadors de qualitat de l’aigua, i una demostració de pesca científica, per conèixer la biodiversitat d’aquest tram fluvial urbà.

Guiatge: Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM – UVic-UCC).

Aquesta activitat forma part de les sortides naturalistes “Descobreix els sistemes naturals”, que formen part del programa del programa “UDivulga. Ciència i Societat”, programa que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Inscripció i organització

  • Totes les activitats són gratuïtes. Màxim 15 persones.
  • Cal fer la inscripció prèvia per mitjà del formulari d’inscripció de l’agenda del Museu del Ter (https://www.museudelter.cat/events/) o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) i especificar nom, cognoms i DNI de les persones participants.
  • Data límit d’inscripció dijous 1 d’octubre.
  • Es recomana portar calçat còmode per caminar.
  • El punt de trobada d’aquesta sortida és el riu Meder a l’alçada dels multicines Sucre de Vic.
  • Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.
  • Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.

Més informació:

 

ATENCIÓ: A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Les activitats només es faran prèvia inscripció. Caldrà portar mascareta, netejar-se les mans i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. Es recomana no compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se del punt de trobada fins a l’inici de l’itinerari.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article