Fitxa d'activitat

Governança i tecnologia de l’economia col·laborativa

Data
27/03/2017
Hora
12:30
Localització
Edifici UOC Castelldefels
Avinguda Carl Friedrich Gauss, 5. Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici B3.
08860 Castelldefels
Descripció

Sota el paraigua del projecte Col·lacy DECODE, el grup de recerca Dimmons de l’IN3 acull el segon seminari de la sèrie «L’economia col·laborativa, nodrint el debat des de la recerca» amb la qual aniran construint un marc multidisciplinari d’economia col·laborativa aplicat a la realitat del fenomen a Catalunya.

Aquest segon seminari amb el títol “La governança i la tecnologia de l’economia col·laborativa: Una intersecció de les DAO, les comunitats basades en recursos comuns i les cooperatives de plataforma” comptarà amb la presentació de Jordi Baylina i Marc Rocas.

La cadena de blocs (Blockchain) és una tecnologia emergent que se sosté en la descentralització de les dades i en noves formes de confiança, d’intercanvi, d’organització, de producció i, en general, de les noves economies. Quin és el futur de les economies col·laboratives i de la producció entre iguals en escenaris futurs no gaire llunyans fent servir la cadena de blocs? Què podrien aprendre els uns dels altres les DAO (sigles en anglès d’Organitzacions Autònomes Descentralitzades), les cooperatives de plataforma i les comunitats basades en recursos comuns pel que fa a la governança?

La sessió es desenvoluparà en anglès.

Després del seminari, menjarem pizza als jardins del Canal Olímpic!

Es prega confirmar l’assistència enviant un e-mail a info@dimmons.net.

Més informació
Imatge: CE
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article