Fitxa d'activitat

Exposició de llibres d’assaig i novel·les de ciència proposats en els projectes de les TLC i del PLC (SC22CAT)

Data
15/06/2022 - 22/12/2022
Hora
Tot el dia
Localització
Torre dels Frares, UVic-UCC
Carrer de la Laura, 7
08500 Vic
Descripció

Exposició de llibres d’assaig i de novel·les científiques corresponents al Programa Ciència i Societat (PCiS) de la UVic-UCC a la Biblioteca de la TF de la UVic

Aquesta mostra de llibres vol ser un compendi i un reflex de tot el que fins ara han donat de si les Tertúlies de Literatura Científica (TLC) i el Premi Llegim Ciència (PLC), des de la seva primera edició fins a l’actualitat. Aquest curs 2022-2023 tindrà lloc la 16a edició de les TLC i l’11a edició del PLC.

Us convidem a fer un recorregut per l’exposició de llibres de ciència que hi ha a la vitrina de l’entrada de la Biblioteca de la TF de la UVic, i que entreu dins la mateixa Biblioteca i preneu amb préstec algunes de les obres que us portaran a conèixer i la ciència i gaudir-ne.

Explicació breu d’uns vuit minuts per part de la professora Julita Oliveras Masramon, coordinadora del Programa Ciència i Societat (PCiS) de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeria de les TLC i PLC, els dimecres dies 2, 9, 16 i 23 de novembre de 2022 al matí a les 10.35h i a la tarda a les 16.30h. Per concretar una visita guiada a l’exposició caldrà enviar un correu electrònic a tlc@uvic.cat.

Adreçada a tot tipus de públic, des de centres educatius, públic universitari i públic en general.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article