Fitxa d'activitat

Eutanàsia i suïcidi assistit

Data
03/12/2015 - 04/12/2015
Hora
Tot el dia
Localització
Ateneu Barcelonès
Carrer Canuda, 6
08002 Barcelona
Descripció

Conferència “Eutanàsia i suïcidi assistit”, organitzada per la Fundació Grífols, amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès.

Per raons d’aforament, les inscripcions a aquest acte estan tancades.

Les Conferències Josep Egozcue que la Fundació organitza anualment, enguany tractaran l’eutanàsia i el suïcidi assistit, i se celebraran a l’Ateneu Barcelonès.

En aquesta edició les conferències volen contribuir al debat serè sobre aquesta qüestió, fent-ne un anàlisi des de les perspectives ètica, legal i clínica. De la mà d’experts internacionals, s’aprofundirà en els models de països com Bèlgica, Suïssa i Holanda, on aquestes pràctiques estan despenalitzades. També es donarà veu a institucions i es clourà amb una taula rodona que permetrà sentir la veu de les persones afectades o amb experiències directes relacionades amb la temàtica.

Amb la participació de:

Aycke Smook (president Right to Die International), Jacqueline Herremans (Association pour le Droit de Mourir dans la Dignité), Jérome Sobel (president d’Exit), Carmen Tomás-Valiente (professora de Dret Penal, UV), Fernando Marín (president DMD Madrid), Jordi Trelis (Director Asistencial de l’ICO Hospitalet), Josep Tarés (president Comissió Deontològica COMB), Marc Antoni Broggi (president Comitè de Bioètica de Catalunya) Montse Puig (infermera de cures pal·liatives).

Més informació

imatge. William Simpson (artist, 1823–1899). Wikimedia Commons
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article