Fitxa d'activitat

Energia de proximitat

Data
16/02/2022
Hora
10:00
Localització
Casa Barceloneta
Carrer de Sant Carles, 6
08003 Barcelona
Descripció

Itinerari històric per la Barceloneta centrat en l’abastiment d’energia a la ciutat: Vine a descobrir la història de l’abastiment del gas i, posteriorment, de l’electricitat que alimentava l’enllumenat de Barcelona. Coneixerem els detalls de la generació d’energia al barri de la Barceloneta, tot visitant els vestigis de l’antiga subcentral elèctrica, La Maquinista Terrestre i Marítima, i el gasòmetre de la Catalana de Gas del Parc de la Barceloneta.

Organitzat per l’Aula Ambiental de Ciutat Vella. En col·laboració amb la Casa de la Barceloneta 1761 i el Mapa Barcelona + Sostenible. En el marc de la Setmana de l’Energia. Aquesta visita forma part del programa Com Funciona Barcelona.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

*Les dates o dinàmiques de les activitats poden veure’s afectades a causa de la covid-19. Quan hi hagi canvis, ens posarem en contacte amb vosaltres. Us agraïm la comprensió.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article