Fitxa d'activitat

Diàlegs sobre el cervell

Data
19/10/2017
Hora
19:00
Localització
Sala Beckett
Carrer de Pere IV, 228
08005 Barcelona
Descripció

Converses científiques “Diàlegs sobre el cervell” que s’emmarca dins del programa “Les condicions del cervell” que organitzen la Sala Beckett i la Universitat Oberta de Catalunya.

Dins del cicle “Les condicions del cervell” es proposen tres converses científiques sobre tres àmbits clau i controvertits al voltant de cervell: la creativitat, la memòria i el patiment mental. En totes elles comptarem amb científics que ens explicaran l’estat de l’art i els reptes que encara queden per resoldre. També es donarà espai a altres veus, expertes i no científiques, que aportaran una visió diferent de la temàtica per tal d’enriquir la reflexió conjunta. També hi haurà la possibilitat de plantejar dubtes o reflexions des del públic assistent.

Les converses tenen un preu de 3 euros, excepte per a persones de la Sala Beckett i de la UOC.

Programa

  • Dijous, 19 d’octubre. “Les condicions de la creativitat”, amb José Sanchis Sinisterra, dramaturg, Diego Redolar, neurocientífic de la UOC i Xaro Sánchez. psiquiatra, divulgadora i artista visual.
  • Dijous, 26 d’octubre. “Les condicions de la memòria”, amb Cristina Maragall, portaveu de la Fundació Pasqual Maragall, Luis Miguel Martínez, neuròleg de la Fundació Pasqual Maragall, i Diego Redolar, neurocientífic de la UOC.
  • Dijous, 2 de novembre. “Les condicions del patiment mental”, amb Asun Pié, pedagoga i directora del postgrau de Salut Mental Col·lectiva de la UOC, Martin Corre, antropòleg mèdic de la URV i coordinador de Ràdio Nikosia, i Marisa Campos, informàtica i mare d’una persona diagnosticada.

Els debats estaran moderats per Octavi Planells, responsable de Buscaciència.

Més informació

Imatge: Wikimedia Commons
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article