Fitxa d'activitat

Com pren decisions el cervell?

Data
13/03/2019
Hora
19:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Conferència a càrrec del Dr. Diego Redolar Ripoll. Llicenciat en Psicologia, Màster en Neurociència i en Estadística i Doctor en Neurociències per la UAB. Actualment, és professor titular dels Estudis de Psicologia de la UOC i professor col·laborador de la UAB i codirector del Cognitive Neurolab i del grup de recerca Cognitive Neuroscience and Information Technology a l’IN3.

Freqüentment les nostres decisions semblen inconsistents o fins i tot irracionals, semblen no estar fonamentades en el que podria ser una avaluació assenyada i reflexiva de les circumstàncies i de les opcions que teníem a la nostra disposició. Es tracta d’una espècie ceguesa a la qual ens hem d’enfrontar cada dia.

La finalitat d’aquesta xerrada és analitzar els mecanismes neurals subjacents a la presa de decisions des d’una perspectiva divulgativa que ens ajudaran a entendre com i perquè prenem les decisions que prenem. Es pretén presentar al cervell com un element clau per a la presa de decisions, a on les seves capacitats motores, perceptuals i cognitives han evolucionat per fonamentar les decisions que determinen les nostres accions en el dia a dia.Activitat inclosa en la programació especial de la Setmana Mundial del Cervell.

L’entrada és lliure.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article