Fitxa d'activitat

Ciència accessible: Nous avenços científics per portar a les aules

Data
14/02/2022 - 26/04/2022
Hora
17:30
Descripció

Programa formatiu gratuït de 15 hores sobre temes científics d’actualitat dirigit a professorat de Secundaria, Cicles Formatius de Grau Superior i Batxillerat. El seu principal objectiu és oferir formació al professorat sobre continguts científics per promoure les vocacions científiques a les aules.

S’oferirà formació teòrica i materials didàctics de suport perquè els puguin utilitzar a les seves aules per donar resposta a les noves necessitats curriculars.

  • Conèixer i reflexionar sobre els nous avenços científics que tenen relació amb el currículum acadèmic que imparteixen als centres educatius.
  • Disposar de formació actualitzada d’alta qualitat pel professorat de ciències.
  • Tenir accés a material didàctic i de suport als seus centres amb continguts científics d’actualitat.
  • Facilitar networking amb altres professors de ESO, CFGS i Batxillerat amb interessos semblants.

 

Organitza: Grup de Recerca TR2Lab de la UVic-UCC.

Col·labora: Centre d’Innovació i Formació en Educació (CIFE) i UDivulga, UVic-UCC.

 

NOTA: Inscripcions obertes fins exhaurir places. Donat que la primera sessió ja ha tingut lloc, per al professorat interessat en les properes sessions, mantindrem oberta la inscripció i podran matricular-se a la sessió o sessió que els interessi. Cal tenir en compte però, que els nous inscrits no podran obtenir el certificat d’aprofitament del curs perquè no hauran assolit el 80% de l’assistència.

 

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article