Fitxa d'activitat

Imatge d'un radiador de gas

Entendre les factures de gas i llum

Data
28/02/2018
Hora
18:00
Localització
Centre Cívic Trinitat Vella
Carrer Foradada, 36
Barcelona
Descripció

Activitat-taller “Carrega’t d’Energia: Desmuntant les factures de gas i electricitat” organitzat per l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu, a càrrec del programa Carrega’t d’Energia.

T’agradaria entendre les teves factures de gas i electricitat? Saps quines opcions tens a l’hora d’escollir companyies d’energia o si tens més potència contractada de la que necessites?

Aquest taller treballa cadascun dels conceptes que apareixen en la factura amb l’objectiu d’entendre què s’està pagant, quines opcions tenim i com podem reduir l’import de les nostres factures simplement optimitzant el contracte de subministrament. Coneixerem què és l’energia i què és la potència. Sabrem què és el mercat regulat i què és el mercat lliure. Ens endinsarem en el món de la distribució i de la comercialització d’energia. Desxifrarem els diferents continguts de les factures: el consum, els impostos, el manteniment i el lloguer.

Porta les teves factures de llum i gas i resoldrem els dubtes més freqüents.

Totes les activitats que realitzem a l’Aula Ambiental són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia. Si t’interessa aquesta activitat no dubtis a escriure’ns a santandreuambiental@bcn.cat o truca’ns al 936242698 dimarts, dimecres i divendres d’11 a 14 h i dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h.

T’hi esperem!

Més informació
Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article