Fitxa d'activitat

19ª Setmana de la Ciència

Data
14/11/2014 - 23/11/2014
Hora
Tot el dia
Descripció

Els municipis de Catalunya celebren del 14 al 23 de novembre la 19a edició de la Setmana de la Ciència (SC’14). Durant aquests dies s’han organitzat més de 250 activitats de divulgació científica, que inclouen jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics, activitats escolars… L’etcètera és llarg. Utilitzeu el cercador de la SC’14 per trobar les activitats que us interessen.

La SC’14 pren com a eixos temàtics centrals la cristal·lografia i la biotecnologia amb motiu de la celebració, enguany, de l’Any Internacional de la Cristal·lografia i l’Any de la Biotecnologia. Aquests temes es proposen com a fil conductor de fons, tot i que no se n’exclou cap altre.

Un dels esdeveniments a destacar en el marc de la setman és el Dia de la Ciència a les Escoles, el dimecres 19 de novembre, en què uns cent investigadors faran conferències divulgatives de manera simultània en centres d’educació secundària d’arreu de Catalunya.

La 19a Setmana de la Ciència a Catalunya està organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació amb el suport del Departament d’Economia i Coneixement (Secretaria d’Universitats i Recerca) i la col·laboració de Gas Natural Fenosa, Esteve, Obra Social “la Caixa” i Movistar.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article