Nutrició, impuls vital

Exposició “Nutrició, Impuls Vital” al Museu Blau, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquest projecte expositiu aprofundeix en els conceptes de nutrició i alimentació, promociona els hàbits de vida saludable i Llegeix-ne més…

Pint of Science

Els dies 18, 19 i 20 de Maig, científics de Barcelona sortiran del laboratori per portar la seva ciència als bars gràcies al Festival Internacional “Pint of Science”. Aquest Festival, que Llegeix-ne més…

Cuina innovadora

Diàleg “Cuina innovadora i desenvolupament territorial”, entre Elisenda Paluzie, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, i Pere Planagumà, xef del restaurant Les Cols (Olot, Llegeix-ne més…

La fruita congelada

Tertúlia “La fruita congelada: una revolució!”, a càrrec de Miquel Pastor, soci fundador i conseller de Nice Fruit SA, organitzat per la Institució Catalana d’Estudis Agraris. Més informació Institut d’Estudis Llegeix-ne més…

Trastorns alimentaris en adolescents

Conferència “Trastorns de la conducta alimentària en la població adolescent”, a càrrec de Maria Teresa Plana, psiquiatra i psicòloga infanto-juvenil i coordinadora del Grup de Treball dels Trastorns de la Llegeix-ne més…

Ciència al Metropol

Conferència “Aliments per a la salut: realitat o estafa?”, a càrrec de Francesc Puiggròs, coordinador científic del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, dins dle cicle “Ciència al Metropol”, que Llegeix-ne més…

Aliments per a la ciutat

Jornada de Santa Llúcia “Aliments per a la ciutat”, organitzada amb l’objectiu d’acostar el coneixement científic actualitzat a periodistes i altres professionals del camp de la comunicació. Organitzada per la Llegeix-ne més…

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus acull un munt d’activitats a tot Catalunya on s’inclouen conferències, exposicions, espectacles, tallers, activitats en xarxa i molts altres tipus d’accions que Llegeix-ne més…

És sostenible la nostra alimentació?

Cicle de diàlegs “És sostenible la nostra alimentació?”, dins del programa “Diàlegs ambientals” que anualment organitzen l’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya. Les conferències se Llegeix-ne més…

És sostenible la nostra alimentació?

Cicle de diàlegs “És sostenible la nostra alimentació?”, dins del programa “Diàlegs ambientals” que anualment organitzen l’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya. Les conferències se Llegeix-ne més…

És sostenible la nostra alimentació?

Cicle de diàlegs “És sostenible la nostra alimentació?”, dins del programa “Diàlegs ambientals” que anualment organitzen l’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya. Les conferències se Llegeix-ne més…