Fitxa d'activitat

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Data
22/11/2014 - 30/11/2014
Hora
Tot el dia
Descripció

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus acull un munt d’activitats a tot Catalunya on s’inclouen conferències, exposicions, espectacles, tallers, activitats en xarxa i molts altres tipus d’accions que podeu consultar en aquesta agenda.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Dia del Malbaratament Alimentari

En cada edició de la Setma Europea de la Prevenció de Residus es promou la celebració d’actes comuns a tot Europa, basats en una mateixa metodologia i amb l’objectiu comú d’augmentar el seu impacte real en la prevenció de residus.

Enguany se celebra el dia temàtic de la prevenció del Malbaratament Alimentari, el 22 de novembre, i s’organitzen a tot Catalunya activitats per promoure-la: tallers d’aprofitament de sobrats, auditories a les escoles, recollida d’excedents comestibles per entitats socials, etc. En aquest enllaç trobareu més detalls de les activitats de la jornada.

Una Setmana Europea per

  • Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa.
  • Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
  • Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article