Fitxa d'activitat

Detall del cartell del YoMo Festival

YoMo Barcelona

Data
27/02/2017 - 02/03/2017
Hora
10:00
Localització
Fira Barcelona Montjuïc
Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n
Barcelona
Descripció

Celebració de The Youth Mobile Festival, YoMo, on ciència i tecnologia s’uneixen amb el mòbil. Aquest festival, especialment dirigit a joves, s’emmarca en el Mobile World Congress, en col·laboració amb Mobile World Capital Barcelona.

Si veniu amb un grup escolar, els vostres alumnes podran experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en uns 13.000 metres quadrats. Des d’activitats pràctiques i interactives, fins a tallers per aprofundir i interessants espectacles de teatre, trobareu activitats per a tothom en YoMo. Abastem una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb STEAM – la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art (i el disseny) i les matemàtiques.

Amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’esdeveniment atraurà més de 100 col·laboradors dels sectors STEAM, que inclouen institucions educatives, òrgans professionals, laboratoris R+D, i empreses i indústries capdavanteres. Podeu estar segurs que els vostres estudiants no només es divertiran, sinó que també tindran l’oportunitat d’aprendre sobre assignatures, itineraris acadèmics i futures opcions professionals disponibles.

YoMo dedicarà una zona als recursos educatius, i proporcionarà una àmplia gamma dels recursos més actuals disponibles a Catalunya, Espanya i a escala internacional, per donar suport a l’ensenyament a l’aula. Podreu experimentar i utilitzar els recursos proporcionats pels proveïdors, exhibidors i patrocinadors d’activitats per la vostra docència.

Per inscriure-us, visiteu aquest enllaç (la inscripció de grups escolars ja està tancada, però podeu inscriure-us a la llista d’espera). 

Més informació

 

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article