Fitxa d'activitat

VIII Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona

Data
27/05/2022 - 28/05/2022
Hora
09:00
Localització
Edifici Històric de la Universitat de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona
Descripció

Torna la Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona en format presencial, i aquest any, per primer cop, es celebrarà durant dos dies! 

Els dies 27 i 28 de maig del 2022 tindrà lloc la jornada de divulgació científica més festiva de la UB. Durant dos matins (9h – 14h), l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, s’omplirà de tota mena d’activitats participatives de caràcter científic com tallers, jocs… a càrrec dels grups d’investigació de la Universitat de Barcelona. L’objectiu d’aquesta Festa és fer accessible a tots els públics, d’una manera lúdica i innovadora, la recerca que es fa a la Universitat de Barcelona, i alhora reivindicar el paper rellevant de la ciència en tots els àmbits de la vida.   

La jornada de divendres està pensada per a públic escolar, en canvi el matí de dissabte estarà destinat a famílies, amics i amigues… Tothom qui vulgui participar-hi! 

Projecte organitzat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia F.S.P (FECYT) – Ministeri de Ciència i Innovació. 

Més informació:  

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article