Fitxa d'activitat

VI Jornada de la Complexitat

Data
24/05/2017
Hora
Tot el dia
Localització
Edifici UOC Castelldefels
Avinguda Carl Friedrich Gauss, 5. Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici B3.
08860 Castelldefels
Descripció

Celebració de la VI Jornada de la Complexitat: Recerca Interdisciplinària sobre Complexitat, organitzada pel grup de recerca en Sistemes Complexos CoSIN3.

Els majors reptes als quals s’enfronta la societat sorgeixen a la intersecció de les disciplines científiques tradicionals —la química i l’economia, ciències socials i ciències de la computació, la física i la biologia. Una característica comuna d’aquests reptes és que impliquen molts components que interaccionen entre si de manera no trivial. És en aquests casos que parlem de complexitat i de sistemes complexos. Catalunya, amb una gran quantitat d’investigadors reconeguts en aquest àmbit, s’ha convertit en un centre internacional per a la ciència de la complexitat. Complexitat.cat és la Xarxa Catalana per a l’estudi de Sistemes Complexos que reuneix investigadors de diferents disciplines i institucions amb l’objectiu de promoure la recerca i la divulgació de la ciència de la complexitat a Catalunya.

Entre d’altres iniciatives, Complexitat.cat organitza una trobada anual en què els membres de la xarxa es troben per gaudir d’una jornada on exposar els seus treballs més impactants, intercanviar i discutir idees, o conèixer futurs doctorands. Enguany, la “VI Jornada de la Complexitat: Recerca Interdisciplinària sobre Complexitat” es celebra a l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la Universitat Oberta de Catalunya, el dia 24 de maig, organitzada pel recentment creat grup de recerca en Sistemes Complexos CoSIN3.

Data límit per enviar els abstracts a complexitat.cat@gmail.com: 7 d’abril de 2017.

Cal fer la inscripció prèvia aquí.

Més informació
Imatge: Wikimol / Wikimedia Commons
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article