Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Trencant els límits

Data
18/09/2016
Hora
09:00
Localització
Restaurant 7 Portes
Passeig d'Isabel II, 14
08003 Barcelona
Descripció

Tertúlia “Ciència i esport: trencant els límits”, amb Emma Roca, esportista d’ultradistància, llicenciada en Bioquímica i membre del Grup de Rescat dels Bombers de la Generalitat, i Xavier Iglesias, professor catedràtic del Departament de Rendiment Esportiu de l’INEFC Barcelona, director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Centre de Barcelona) i investigador del Grup de Recerca en Ciències de l’Esport. Moderarà l’acte el periodista Eduard Berraondo. La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

La medicina esportiva i la tecnologa de l’esport ajuden a millorar i trencar els límits de l’ésser humà. Però fins on podem arribar i quins límits no hauríem de passar? La ciència ens ha proporcionat mètodes òptims d’entrenament, però a l’hora, substàncies dopants, millors materials per a la pràctica de l’esport i noves pràctiques d’alt risc. En aquest debat parlarem d’aquests aspectes de l’esport passat, present i futur.

Els Esmorzars de Ciència

Són esmorzars de forquilla acompanyats per una tertúlia a càrrec d’investigadors capdavanters en el seu camp de recerca, els quals aborden temes científics d’impacte i d’actualitat. Els Esmorzars de Ciència al 7 Portes tenen un preu de 25 euros per persona. En aquestes sessions, el restaurant obre les portes als assistents a les 9:00 del matí per començar l’esmorzar de forquilla, a les 10:00 s’inicia el monòleg introductori a càrrec de The Big Van Theory, d’una durada d’un quart d’hora, i acte seguit comença la tertúlia a càrrec dels experts i el moderador. Al final de la tertúlia s’inicia un debat amb el públic que, si s’escau, es pot allargar fins migdia. L’esmorzar de forquilla amb tertúlia té un preu de 25€.

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....