Fitxa d'activitat

Tocant a sometent

Data
19/04/2017
Hora
18:00
Localització
Casa de l’Ardíaca
Carrer de Santa Llúcia
Barcelona
Descripció

Ruta “Tocant a sometent” per escoltar el patrimoni sonor del Barri Gòtic de Barcelona dins del cicle Els sons i els sorolls de la ciutat.

Viatge al passat sonor de la Barcelona gòtica passejant entre el ritme frenètic dels turistes i alguns racons singulars del barri.

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor d’un dels patrimonis immaterials de la ciutat a través de tres recorreguts en els quals s’aprendrà la metodologia per capturar els paisatges sonors.

El paisatge es relaciona sovint amb el sentit de la vista, però l’oïda, l’olfacte, el gust o el tacte poden arribar a ser tan o més determinants que el mateix sentit de la vista a l’hora de percebre un paisatge particular i donar-li identitat.

Aquesta activitat és una experiència sensorial i parts del recorregut es faran amb els ulls tapats, sempre supervisat per una persona acompanyant que fa de guia. Tingueu en compte aquesta observació a l’hora de formalitzar la inscripció. És necessari un mocador o un accessori per tapar-se els ulls.

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article