Fitxa d'activitat

Superilla sonora

Data
21/04/2017
Hora
18:00
Localització
Plaça de Pius XII
Plaça de Pius XII
Barcelona
Descripció

Ruta “Superilla sonora” a través dels contrastos acústics dels barris de la Maternitat i Sant Ramon, coorganitzat amb l’Aula Ambiental de Les Corts i dins del cicle Els sons i els sorolls de la ciutat.

Itinerari pels barris de Sant Ramon i la Maternitat en què es contraposen el bullici de l’ambient universitari i el Camp Nou amb la tranquil·litat del cementiri de Les Corts.

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor d’un dels patrimonis immaterials de la ciutat a través de tres recorreguts en els quals s’aprendrà la metodologia per capturar els paisatges sonors.

El barri acull tres grans equipaments: les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, el cementiri històric de Les Corts amb el modern tanatori adjunt i el complex de la Maternitat. A banda i banda de tot aquest conjunt, s’hi disposen les dues zones residencials del barri. L’energia de l’ambient universitari contrasta amb la dels qui reposen per sempre als barris de la Maternitat i Sant Ramon.

Aquesta activitat és una experiència sensorial i parts del recorregut es faran amb els ulls tapats, sempre supervisat per una persona acompanyant que fa de guia. Tingueu en compte aquesta observació a l’hora de formalitzar la inscripció. És necessari un mocador o un accessori per tapar-se els ulls.

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article