Fitxa d'activitat

Shlam de dones científiques

Data
03/02/2018
Hora
19:00
Localització
Auditori Barradas
Rambla de Just Oliveras, 56
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Selebració del Primer Shlam de Dones Científiques organitzar per l’IDIBELL i el CMR[B]m, amb el suport de Pessics de Ciència.

L’11 de febrer es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, i enguany l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]) ho volem celebrar organitzant el Primer Shlam de Dones Científiques, una iniciativa que té el suport coorganitzatiu del cicle Pessics de Ciència de l’ajuntament de L’Hospitalet.

Amb aquesta nova iniciativa volem fer menys elitista i més viva la nostra ciència, i apropar-la a tot tipus de públic d’una forma lúdica i, per què no, també festiva. A més, l’ SLHAM vol donar a conèixer l’IDIBELL i el CMR[B] a la ciutadania, i vol posar de relleu el paper decisiu que tenen les dones en el nostre sistema de recerca.

En l’acte hi participaran 11 científiques, provinents dels diversos àmbits de la recerca biomèdica de l’IDIBELL (el càncer, les neurociències i la medicina translacional) i el CMR[B], i amb diversos perfils professionals, des d’estudiants de doctorat fins a caps de grup. Cada investigadora explicarà la seva recerca mitjançant una xerrada de cinc minuts, ben divulgativa, clara i atractiva.

L’acte comptarà amb l’amenització del grup musical Popkestra, format per onze noies i nois de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Hospitalet. El públic assistent participarà activament en l’esdeveniment escollint, per votació popular, la millor presentació de l’ SLHAM.

L’ SLHAM recaptarà diners en forma de taquilla invertida, que seran destinats al projecte solidari “Fitxa talent!” d’ajuda a la formació dels joves investigadors de l’IDIBELL.

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article