Fitxa d'activitat

Setmana de la Recerca a la UOC

Data
18/04/2016 - 22/04/2016
Hora
09:00
Descripció

Celebració de la UOC Research Week, la primera setmana de la recerca a la Universitat Oberta de Catalunya, a les seus d’Avinguda Tibidabo i de Castelldefels de la mateixa institució, i al CosmoCaixa i al Palau Macaya de Barcelona.

La UOC prepara una setmana plena d’activitats amb l’objectiu de compartir amb l’entorn els darrers avenços i resultats en l’àmbit de l’e-learning, amb qüestions tan determinants per a la societat actual i futura com ara: Com ha de ser la universitat del segle XXI? Quines estratègies ha d’incorporar per a fer front als reptes de l’educació postdigital? Com són els estudiants digitals de l’era actual? Apunta’t a les activitats per a conèixer el futur de la universitat i participa presencialment en els debats i virtualment mitjançant els reptes que et proposem a les xarxes socials.

Programa resumit

Inscripcions

Hi ha la possibilitat d’inscriure’s en les diferents activitats ‒totes són completament gratuïtes‒ de la UOC Research Week amb el formulari d’inscripció del web de l’esdeveniment, on es pot indicar la activitat ‒o activitats‒ a què es vol assistir.

Més informació

Imatge: Jean-Etienne Minh-Duy Poirrier / Flickr
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article