Fitxa d'activitat

Seminari Colors del món: ESPECTRES

Data
28/02/2023
Hora
19:00
Localització
Museu de la Ciència CosmoCaixa
Carrer Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Descripció

Quina relació hi ha entre la llum i el color? Quins són els tipus més importants d’emissors de llum? Què són les barreges de colors des d’un punt de vista físic? Què és la llum negra, la llum blava i l’ultraviolat? El diferent grau i intensitat de llum que un objecte absorbeix, reflecteix i emet dona com a resultat els diferents colors que podem veure, i tots es troben dins de l’espectre visible.

Quan un objecte és il·luminat, absorbeix unes ones i en reflecteix d’altres, que són captades per l’ull i interpretades pel cervell com a colors diferents. Segons les diferents longituds d’ona, veiem uns colors o uns altres. L’experta en neurocomputació i neurorobòtica Celia Sánchez-Ramos ens ho explica en aquesta xerrada.

A càrrec de: Celia Sánchez-Ramos, doctora en Medicina Preventiva i Salut Pública per la UCM i també en Ciències de la Visió per la Universitat Europea.

Abans de la conferència, participa a la visita comentada a l’exposició “Colors del món”. Més informació i reserva d’entrades, aquí.

Més informació:

  • La conferència es farà en castellà
  • El preu de la conferència inclou l’entrada a les exposicions
  • Amb l’entrada de la conferència et beneficiaràs del 15 % de descompte a la cafeteria i al restaurant. Promoció vàlida fins al 31 de març de 2023
  • Més informació i reserva d’entrades del seminari, aquí.
Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article