Fitxa d'activitat

Quan i per què es necessiten als videojocs

Data
17/11/2020
Hora
18:30
Descripció

“Dades, dades, dades. Quan i per què es necessiten als videojocs?” Aquesta xerrada online ens oferirà una vista general sobre els diferents moments on hi ha recollida de dades en el cicle de vida d’un videojoc, des de la conceptualització fins a la operativa (Live ops). La xerrada anirà a càrrec de Josep Bernat Martínez: Màster en Disseny de Videojocs i Enginyer Informàtic de Sistemes, qui fa uns anys va deixar la Consultoria informàtica per ser primer Dissenyador, Desenvolupador i després Productor de Videojocs; formant part d’estudis com Gameloft, Ubisoft, Hutch Games, Scopely entre altres. Al llarg de la seva carrera ha estat nominat als BAFTA al 2012, a banda de formar part dels equips responsables de franquícies com Assassin’s creed, Might and Magic, Tom Clancy, Scrabble.

En el paradigma actual de la creació de videojocs (on moltes vegades els jocs es donen a cost 0) és essencial entendre tant la importància i l’execució d’una bona recollida de dades per maximitzar la rendibilitat de la inversió i ser reactius com el mercat i l’audiència acull el joc. També es presentarà una aproximació professional al disseny i desenvolupament de videojocs que fa més èmfasi en les iteracions i es centra sobretot en la resposta del jugador, intentant desmitificar una mica la idea de que un joc és exclusivament la part de creació, creativitat o invenció, reforçant que hi ha molts altres aspectes que també són fonamentals i que cal tenir presents des del primer moment.

Ponent: Josep Bernat Martínez, Productor sènior de videojocs a Scopely.
Formació: CFGS Administració de Sistemes informàtics (CEP, Barcelona), Enginyer Tècnic de Sistemes (Pompeu Fabra, Barcelona), i Màster en Disseny de Videojocs (ITU Copenhagen , Dinamarca).

Organitzen

Públic

  • Estudiants de 2on de Batxillerat de l’àmbit científic-tecnològic, de CFGM i CFGS afins a la temàtica.
  • Estudiants universitaris de graus afins.
  • Públic general interessat en la temàtica.

Inscripció

La inscripció a aquesta activitat és gratuïta, un cop inscrits rebreu un correu amb l’enllaç. Es realitzarà per la plataforma Zoom.

Formulari d’inscripció.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article