Fitxa d'activitat

Imatge de senglars, un exemple de fauna urbana en el cas de Barcelona

Fauna urbana a Barcelona

Data
21/10/2016
Hora
16:00
Localització
Biblioteca Sagrada Família
Carrer de Provença, 480
08025 Barcelona
Descripció

Inici de les Primeres Jornades Tècniques de Fauna Urbana a Barcelona (FUB) organitzades per Animal Latitude en el marc del projecte Animals a la Ciutat.

Animals a la Ciutat és un projecte d’educació i sensibilització ambiental que neix amb l’objectiu de generar consciència ambiental i oferir informació sobre els animals que viuen a la ciutat de Barcelona, ja siguin domèstics o salvatges, exòtics o autòctons, i quina és la relació de la fauna urbana amb la societat, la seva gestió i la problemàtica actual.

Un dels esdeveniments que s’han organitzat en aquest programa, són les Jornades tècniques FUB que tenen per objectiu fomentar un debat i un intercanvi d’informació sobre la gestió de la fauna urbana i periurbana amb persones relacionades amb el control i la gestió de la mateixa, protectores d’animals, professionals del sector i persones interessades en la temàtica, entre d’altres.

Es duran a terme en format intensiu i servirà per donar, d’una banda, una visió àmplia de diferents grups d’animals que viuen a la ciutat, abastant aspectes legals, de gestió de fauna urbana i periurbana i, d’altra banda, temes sobre la conservació i recuperació de fauna.

Està destinada a persones interessades en el tema, que treballen en aquest àmbit, mestres, educadors o estudiants de matèries afins i s’entregarà un certificat d’assistència i aprofitament a cadascuna de les persones participants. S’ha fet la petició al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per al reconeixement d’aquesta activitat formativa per als mestres.

El curs té un cost de 12 euros per anticipat i 17 euros el mateix dia. Horari és, el divendres 21 d’octubre de 16 a 20h, i el dissabte 22 d’octubre, de 10 a 14h i de 16 a 20h. Per a formalitzar la vostra participació a les Jornades, heu d’escriure al correu electrònic info@animallatitude.org, i rebreu el formulari d’inscripció i les dades per a realitzar la matricula.

Organitzat per l’Associació Animal Latitude, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració d’organitzacions privades i públiques del sector.

Més informació
Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article