Fitxa d'activitat

Potencia la part artística del teu cervell

Data
16/07/2018 - 28/09/2018
Hora
Tot el dia
Descripció

NeuroArt és un projecte de divulgació científica adreçat a gruops escolars de primer a quart d’ESO. Es tracta de crear representacions artístiques del sistema nerviós: estructura, funcions i plasticitat. El projecte ha estat organitzat per la Universitat de Barcelona, a través de l’Institut de Neurociències, la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la Universitat de Barcelona.

El projecte consta de quatre fases:

  1. Investigadores de l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona fan una xerrada pràctica sobre el sistema nerviós (estructura, funcions i plasticitat) als centres educatius seleccionats.
  2. Cada centre ha de treballar per grups en l’elaboració de representacions artístiques dels conceptes explicats i seleccionar quins grups representaran l’escola en la jornada final (cada escola pot presentar quatre grups com a màxim).
  3. Jornada final. Els grups seleccionats han d’exposar i defensar els seus treballs davant d’un jurat d’experts que escull els diferents guanyadors per categories.
  4. Les obres són exposades en una mostra oberta al públic en general.

Hi poden participar 20 centres educatius en total, amb un mínim de 40 i un màxim de 140 alumnes per centre. Només s’acceptarà una inscripció per centre educatiu, tot i que hi poden participar diferents classes i cursos d’un mateix centre. La data límit per inscriure’s és el 26 de setembre del 2018.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article