Fitxa d'activitat

Mandarina Beer Cafè, 1ª sessió

Data
21/11/2014
Hora
19:00
Localització
La Mandarina de Newton
Carrer Montseny, 12
08012 Barcelona
Descripció

La Mandarina de Newton us convida a la 1a Sessió dels “Mandarina Beer Cafès”, amb David Casacuberta, del Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els “Mandarina Beer Cafès” és un cicle de xerrades obert a tothom i gratuït, on compartirem la nostra passió per la ciència, l’art, la tecnologia, el disseny i l’aprenentatge.

Què és?

Des de La Mandarina de Newton pretenem contribuir com a ciutadans barcelonins a crear un espai, els “Mandarina Beer Cafès”, on es pugui parlar dels temes que ens apassionen al voltant de la ciència, l’art, la tecnologia, el disseny o l’aprenentatge.

Tema

Hem escollit com a tema un que ens motiva molt i que té a veure amb el coneixement, la memòria i l’aprenentatge: el cos del coneixement. És a dir, aquell tipus de coneixement que procedeix del fet de tenir un cos, de l’experiència d’aquest cos i de que aquest cos estigui situat en un context concret.

Com i quan

Ens aproparem durant els Beer Cafès (diversos divendres, a definir) a diferents formes d’entendre el cos, el coneixement i contrastarem maneres diferents d’entendre aquesta situació, algunes més fenomenològiques, d’altres més biologistes, d’altres procedents de l’experiència artística del cos i el moviment. La 1a sessió tindrà lloc el divendres, 21 de Novembre, a les 19h, a l’Espai Mandarina.

Convidat a la 1ª sessió

David Casacuberta, del Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Inscripció

Acte gratuït. Inscripcions, en aquest enllaç. Més detalls a espai@lamandarinadenewton.com / 936673774.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....