Fitxa d'activitat

L’edifici ICTA-UAB, una construcció emblemàtica

Data
15/10/2015
Hora
19:00
Localització
Fundació Bosch i Cardellach
Carrer de la Indústria 18, baixos
08202 Sabadell
Descripció

Conferència “Edifici ICTA-ICP. Una resposta als reptes de la sostenibilitat”, a càrrec de Roger Tudó, arquitecte, organitzada per la Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació Bosch i Cardellach.

Situat a l’entrada sud del Campus de la UAB, la seu de l´ICTA-ICP té una superfície d’uns 9.400 metres quadrats distribuïts en 6 plantes, quatre de les quals són de despatxos, laboratoris i espais comuns, una correspon a aparcament, una a diversos magatzems, entre ells un gran magatzem de fòssils i una planta coberta habilitada com a hivernacle. Ha costat uns 8 milions d’euros i ha estat cofinançat per un programa operatiu FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de Catalunya 2007-2013 i pel Ministerio de Economía y Competitividad.

L´edifici ha estat dissenyat amb els criteris de sostenibilitat més exigents amb una clara aposta per la sostenibilitat, tant pel que fa al consum d’energia i d’aigua en el seu funcionament com en els materials emprats per a la seva construcció. Dissenyat per dos equips d’arquitectes, dataAE i H Arquitectes, té atorgat la qualificació LEED (Leadership in Energy < Environmental Design) GOLD pel USBGC (U.S. Green Building Council) amb una puntuació de 73 punts, una certificació de compromís ambiental amb estàndards internacionals.

Més informació.

Imatge. Econoticias 
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article