Fitxa d'activitat

L’aire que es respira a Barcelona

Data
19/09/2017
Hora
10:00
Localització
Sortida Av. Jordà de l’estació de metro Vall d’Hebron (L3,L5)
Av. del Jordà
Barcelona
Descripció

Visita a una cabina de control atmosfèric i ruta pel seu entorn “L’aire que es respira a Barcelona”, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Ens sumem a l’European mobility week, en què centenars de ciutats del món organitzen activitats, per tal de conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible, en benefici de tothom.

Farem una ruta pels voltants de la Vall d’Hebron, entre la Ronda de Dalt i el barri del Carmel, i visitarem una estació de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) per reflexionar sobre el model de ciutat i les conseqüències que té la contaminació de l’aire en la nostra salut. Coneixerem quins són els contaminants que hi ha a l’aire de la major part de les grans ciutats, què es fa per controlar-los i quines accions s’emprenen per reduir-los. El control de la qualitat de l’aire esdevindrà un element clau per la salut de la ciutadania a les zones urbanes durant el segle XXI.

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol

 

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article