Fitxa d'activitat

La percepció ciutadana sobre la intel·ligència artificial

Data
03/05/2022
Hora
18:30
Localització
Biblioteca de Bellvitge
Pl. de la Cultura, 1
08907 L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Conferència a càrrec de Liliana Arroyo. Experta en transformació digital i impacte social. Ha participat com a investigadora en diversos projectes de diferents àrees de la sociologia, amb l’objectiu comú de comprendre fenòmens socials i canvis importants en l’esfera col·lectiva.

Convivim a diari amb missatges i titulars prometedors sobre la Intel·ligència Artificial (IA) però sovint ens costa dirimir què hi ha de mite i què hi ha de realitat. En aquesta sessió explorarem les percepcions ciutadanes i els imaginaris que existeixen al voltant de la IA.
Explorarem aplicacions actuals en diferents àmbits com la salut, el treball, el consum, la mobilitat; sense deixar de banda alguns dels dilemes ètics fonamentals que ens planteja com a civilització

Actualment investiga quin impacte social tenen les eines digitals en la manera de fer, de sentir i de relacionar-nos. Escriu als diaris Ara, El Periódico i El País entre d’altres, i participa en programes de RAC1 i TV3. El seu assaig Tu no ets la teva selfie. 9 secrets digitals que tothom viu i ningú explica, publicat per Pagès Editors, s’endinsa en l’experiència digital dels joves.

Cicle Altres Veus: 5G i intel·ligència artificial, impulsat per la Diputació de Barcelona

Aquest programa està coordinat per Pessics de ciència, sota l’estratègia de LH6.0 i en col·laboració amb el Pla d’alfabetització digital per a famílies.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article