Fitxa d'activitat

Jornada lúdico-matemàtica

Data
11/11/2017
Hora
10:30
Descripció

Celebració de la tercera Jornada Lúdico-Matemàtica a l’Hospitalet de Llobregat, organitzada per Pessics de Ciència, El Casalet i el MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya), amb la col·laboració del CRP l’Hospitalet i el suport econòmic de la Diputació de Barcelona

Martin Gardner (Tulsa, 21 d’octubre del 1914 – Norman, 22 de maig del 2010) fou filòsof i un conegut divulgador científic americà especialitzat en les matemàtiques recreatives. Publicà més de 70 llibres i fou autor de la columna “Mathematical Games” a la revista Scientific American des de 1956 al 1981. Des que va morir se celebren cada any entre l’octubre i el novembre actes de celebració on es fan activitats, jocs, resolució enigmes, màgia, etc. amb l’objectiu de trobar-se i popularitzar les matemàtiques.

Per tercer any consecutiu s’organitza aquesta jornada a l’Hospitalet, què en les anteriors edicions va aplegar un públic familiar amb centenars de persones. Hi haurà activitats com construcció de cúpules de Leonardo, Polydron gegant, joc de gratacels,bandes de Möebius, trencaclosques, jocs d’estratègia i molt més. Us convidem a passar un matí “tocant” les matemàtiques!

Aquesta activitat està dirigida a un públic general, de totes les edats (famílies, alumnat, professorat, etc.) Activitat inclosa en la programació de la Setmana de la Ciència 2017.

Més informació
Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article