Fitxa d'activitat

Inauguració de la 19ª Setmana de la Ciència

Data
17/11/2014
Hora
09:00
Localització
Parlament de Catalunya
Parc de la Ciutadella, s/n
08003 Barcelona
Descripció

Jornada “Vacunes, ciència i societat”, amb què s’inaugurarà oficialment la 19ª Setmana de la Ciència a Catalunya, que se celebra fins diumenge, 23 de novembre.

Concretament, la 19ª Setmana de la Ciència a Catalunya s’inaugurarà amb la conferència “Podrem eradicar la infecció per VIH en les persones infectades? Paper de la vacuna terapèutica”, a càrrec de Bonaventura Clotet, director de l’Institut de Recerca de la Sida, IrsiCaixa, i cap de la Unitat de VIH de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

A continuació, se celebrarà la jornada “Vacunes, ciència i societat”, que analitzarà el present i el futur de les vacunes i la transcendència social de la vacunació des d’un punt de vista científic, divulgatiu i polític.

En l’acte inaugural participaran Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya; Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia i Coneixement; Antoni Esteve, president de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article