Fitxa d'activitat

Fermentació i aprofitament; històries de vida i mort

Data
25/10/2023
Hora
18:00
Localització
Centre Cívic Navas
Carrer de Navas de Tolosa, 312
08027 Barcelona
Descripció

La fermentació és un fet natural que ens mostra les possibilitats infinites de transformació que es donen al nostre voltant. Al llarg de la història els humans hem aprofitat aquesta força imparable per a tractar els aliments, conservar-los, realçar el seu valor gustatiu, fer-los digeribles i també de forma simbòlica, per a rituals i celebracions. A partir de les dinàmiques de la fermentació podem donar valor al procés i la lentitud, emmirallant-nos en els cicles naturals de la vida i la mort.

Acompanyeu-nos en aquesta proposta on parlarem de tot això mentre preparem fermentats vegetals i ens legitimem com a participants en aquest cicle de regeneració, de cooperació i també d’error i destrucció!

 

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article