Fitxa d'activitat

El perfil del psicòpata

Data
13/03/2018
Hora
19:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Conferència “El perfil del psicòpata” a càrrec de Susana Sánchez Pérez psicòloga especialista en Psicologia Clínica, organitzada per Pessics de Ciència.

Susana Sánchez Pérez és experta en Psicologia Forense pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Acreditació de Europsy. Especialista en Psicoteràpia per la Federación Europea de Asociaciones de Psicólogos (EFPA), Directora del Gabinet Psicològic Rehder de l’Hospitalet de Llobregat, centre sanitari polivalent de Psicologia Clínica, Psicologia Sanitaria, Logopèdia i Psiquiatria, acreditat pel departament de salut de la Generalitat de Catalunya.

Dintre del camp de la Psicologia i del diagnòstic dels trastorns mentals ens trobem uns grans desconeguts que són els trastorns de personalitat, un d’ells és el trastorn antisocial de la personalitat (el psicòpata). Existeix una certa confusió entre el trastorn antisocial de la personalitat i els trastorns psicòtics, però quina diferència hi ha entre els dos perfils patològics?

Hi ha la creença popular, potser recolzada per la industria cinematogràfica, que els psicòpates” són persones perilloses, violentes i, fins i tot, assassins en sèrie. Què hi ha de cert en aquestes afirmacions?

Activitat inclosa en la Setmana Mundial del Cervell

Més informació
Imatge: Darkness / Unsplash
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article