Fitxa d'activitat

Cartell dels diàlegs ambientals 2016

Diàlegs ambientals

Data
20/04/2016
Hora
17:30
Localització
Institut d’Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47
Barcelona
Descripció

Diàlegs Ambientals 2016, vuitenes Jornades d’Anàlisi i Debat sobre les Ciències Ambientals que organitzen l’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica i que compten amb el suport de l’Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana d’Ordenació del Territori i l’Ajuntament de Barcelona.

Nova edició dels Diàlegs Ambientals dedicada al tema “Medi Ambient i política”, durant la qual pretenem fer visibles les múltiples relacions entre política i medi ambient, facilitar la presa de consciència sobre la diversitat d’actors i processos que influeixen en la nostra manera de pensar sobre el medi ambient, i proposar eines per a poder incidir de forma crítica en els debats sobre qüestions ambiental.

Programa

  • Dimecres, 6 abril. “Natura, societat i política”, amb Giacomo d’Alisa (ICTA) i Josep Espluga.
  • Dimecres, 13 abril. “Ecologia i moviments socials”, Amb Mercedes Vidal (Ajuntament de Barcelona) i ponent pendent de confirmació.
  • Dimecres, 20 abril. “Medi ambient i mitjans de comunicació”, amb Luis Reales (BTV) i Jordi Prades (Universitat de Tarragona).
  • Dimecres, 27 abril . “Cas pràctic: el tramvia de la Diagonal com a conflicte socioambiental”, amb Ricard Riol (Promoció del Transport Públic) i Oriol Altisench (Ajuntament de Barcelona).

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article