Fitxa d'activitat

Imatge de l'exposició de M. Ardan

Foto i cine del segle XIX amb Ardan

Data
02/11/2016
Hora
18:00
Localització
Auditori Barradas
Rambla de Just Oliveras, 56
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Projecció-visita comentada de l’exposició “M. Ardan gran viatger del segle XIX” i d’una sèrie de reproduccions d’aparells òptics primitius i pre-cinematogràfics. Els i les assistents, de totes les edats, podran jugar i entendre de primera mà els principis teòrics de la fotografia estereoscòpica i del cinema i l’animació i dels seus antecedents.

L’exposició il·lustra la segona meitat del segle XIX i principis del segle XX (1851-1914), època a la qual es van definir molts esdeveniments tècnics fonamentals per entendre el segle XX.

Producció i presentació a càrrec de Xavier Mulet, llicenciat en la facultat de Belles Arts de Barcelona en l’especialitat de Fotografia, Cinema i Vídeo. De l’any 2008 al 2011 fou membre actiu del col•lectiu AtelieRetaguardia, especialitzat en l’estudi, difusió i investigació dels processos i la història de la fotografia primitiva. Des del 2009 treballa en el M. Ardan Project: un projecte sobre els costums, els viatges, la ciència i la història de la fotografia de la segona meitat del segle XIX i de com els museus mostren els seus continguts.

Activitat educativa familiar.

Més informació
Imatge: Xavier Mulet
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article