Fitxa d'activitat

Cartell del cicle Cine, Ciència i Futur

Cine, ciència i futur

Data
29/11/2017
Hora
19:00
Localització
Phenomena
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 168
08025 Barcelona
Descripció

Cicle de cinema i debats “Cine, ciència i futur”, organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya, el cinema Phenomena i Biocat.

Ens endinsem en alguns dels temes més complexos del món científic a través d’una selecció de pel·lícules. Després de cada projecció s’oferirà un col·loqui en el qual participaran crítics de cinema i científics especialitzats, amb l’objectiu de generar un debat obert amb el públic i aprofundir, de forma rigorosa, en les qüestions que plantegen aquesta sèrie de títols.

Programa

Els debats comptaran amb la moderació de Jodri Sánchez Navarro, professor de la UOC.

  • Dijous, 2 de novembre. Projecció de “Los niños del Brasil” i debat amb Pep Prieto, crític de cinema i escriptor, i Cristina Fillat, experta en teràpia gènica.
  • Dijous, 9 de novembre. Projecció de “Coma” i debat amb Violeta Kovascsis, doctora en comunicació audiovisual, i una persona experta en bioètica.
  • Dimecres, 15 de novembre. Projecció de “Engendro mecánico” i debat amb Àngel Sala, director del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, i Ricard Solé, expert en biologia sintètica de la UPF.
  • Dimecres, 22 de novembre. Projecció de “Naves misteriosas” i debat amb Desirée de Fez, crítica de cinema i una persona experta en clima i salut.
  • Dimecres, 29 de novembre. Projecció de “Plan diabólico” i debat amb Iván Pintor, guionista i professor, i Ignacio Morgado, expert en psicobiologia de la UAB.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article