Fitxa d'activitat

«Cafès Científics UB» – Reptes per la humanitat en una biosfera canviant

Data
02/11/2023
Hora
18:00
Localització
Espai Mallorca
plaça de Vicenç Martorell, 1, 08001 Barcelona
Barcelona
Descripció

Seguim amb els Cafès Científics de la UB!

El cicle de col·loquis en què diferents especialistes de l’àmbit universitari reflexionen sobre qüestions actuals. Les temàtiques són molt diverses i cada una d’elles és analitzada des de diferents àmbits del coneixement. Nosaltres posem el cafè i la recerca, i esperem el públic per generar el diàleg i l’intercanvi! Us hi esperem!


«Cafès Científics UB» – Reptes per la humanitat en una biosfera canviant

Com seran els ecosistemes dels propers anys? El canvi global està generant uns canvis que tots nosaltres hem d’acceptar i gestionar, però, cap a on hem d’anar? El futur és força incert perquè el clima no ha parat de canviar, encara no ens trobem en un moment prou estable com per saber quin serà l’escenari, això sí, sembla que ens els darrers anys el canvi s’està accelerant. Quines senyals podem observar en els nostres boscos? I en el medi marí? L’adaptació aquest canvi és igual per tots els éssers vius? Cal actuar i veure què podem fer davant de tots aquests reptes.

  • Especialistes
    Carles Galià-Camps. Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística. Facultat de Biologia. Institut de Recerca de la Biodiversitat (IRBio)
    Santi Sabaté Jorba. Director del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals (BEECA). Professor d’Ecologia. Investigador del CREAF. Grup de Recerca FORESTREAM
  • Moderació: Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I)
  • Públic: general, amb inscripció prèvia i aforament limitat de quaranta persones.

INSCRIPCIONS


Més informació:

El cicle de col·loquis se celebrarà les tardes d’octubre i novembre, tota la programació està disponible a la pàgina web del projecte.

Els Cafès Científics de la UB estan organitzats conjuntament per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB, la delegada del rector per a la divulgació científica, i diverses facultats i instituts de recerca de la UB, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència i Innovació i el cofinançament del programa de recerca i innovació Horitzó Europa de la Unió Europea, en el marc del projecte NitRecerCat (101061189). Els cafès científics de la UB s’organitzen amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), que, sota el lema «Recerca pel canvi», vol oferir tot un seguit d’activitats de promoció de la recerca.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article