Fitxa d'activitat

Aplicacions web per visualitzar les dades epidemiològiques de l’epidèmia de SARS-CoV-2

Data
20/11/2020
Hora
12:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Xerrada sobre la visualització de les dades com a eina útil per explorar i comunicar resultats en investigació biomèdica. El conjunt d’aplicacions web desenvolupades per la Unitat de Bioestadística de l’IDIBELL, amb col•laboració amb IDAEA-CSIC, analitzen i produeixen visualitzacions de les dades de l’epidèmia de SARS-CoV-2 a Catalunya, a Espanya i al Món. Essent possible consultar i comparar la tendència temporal, la taxa d’atac, la taxa de mortalitat, la taxa de letalitat i el nombre bàsic de reproducció. L’aplicació pot ser d’utilitat per a un millor coneixement de l’evolució de l’epidèmia de SARS-CoV-2.

Ponent: Cristian Tebé Cordomí. Diplomat en Estadística, Màster Salut Pública i Doctor en bioestadística. Responsable de la Unitat de Bioestadística de l’IDIBELL i professor associat de Bioestadística a la Facultat de Medicina (UB)
Moderador: Luca Tancredi Barone, Periodista científics freelance i comunicador científic a EMBL

L’edició d’enguany ha estat organitzada conjuntament amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica. Tots i totes les ponents són membres del Comitè Científic de Pessics de Ciència.

Les xerrades es podran seguir per streaming a través de https://www.youtube.com/user/pessicsdeciencia

Activitat inclosa en la programació de la Setmana de la Ciència de 2020

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article