Fitxa d'activitat

Imatge de plat de calamars a la romana, nutrició

Alimentació, ciència i salut mental

Data
28/11/2015
Hora
11:30
Localització
Museu Blau
Plaça de Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Descripció

Conferència “Alimentació, ciència i salut mental”, en una conversa entre Màrius Rubiralta i Francesc Vilà, representants del món de la ciència i de la salut mental, al Museu Blau.

Una oportunitat per conèixer el projecte d’empresa social Cuina Justa, a través d’una conversa entre Màrius Rubiralta i Francesc Vilà, representants del món de la ciència i de la salut mental, respectivament.

La xerrada recorrerà tres eixos principals:

. Antecedents. La Mancomunitat Catalana i el projecte d’una clínica mental a Santa Coloma de Gramenet al recinte de Torribera.

. L’alimentació, la ciència i la salut mental. Com es relacionen aquests tres elements?

. L’experiència de la Fundació Cassià Just. Com s’han articulat l’alimentació, la ciència i la salut mental en una empresa d’economia social com Cuina Justa.

La Fundació Cassià Just, Centre Especial de Treball (CET), neix al 1994 com a iniciativa d’un grup de professionals de la salut mental, l’acció social i l’educació amb la intenció d’aportar algunes reflexions i respostes a les dificultats amb què es trobaven els joves susceptibles d’una atenció sociosanitària i educativa específica i que en el moment d’entrar en el món laboral estaven en risc d’exclusió social.
Davant d’això, l’any 2005 es crea l’empresa Cuina Justa, una empresa d’economia social referent.

Durant l’acte es farà un tast de productes de Cuina Justa. L’activitat és gratuïta.

Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article