Fitxa d'activitat

8a Jornada Lúdico-Matemàtica a L’Hospitalet

Data
12/11/2022
Hora
10:30
Localització
Rambla de la Marina
carrer de Provença
L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Una oportunitat per TOCAR les matemàtiques. En memòria de Martin Gardner, divulgador científic americà especialitzat en les matemàtiques, es celebren cada any entre l’octubre i el novembre, actes de celebració on es fan activitats, jocs, resolució d’enigmes, màgia, etc. amb l’objectiu de trobar-se i popularitzar les matemàtiques. Per vuitè any s’organitza aquesta jornada a l’Hospitalet, què en les anteriors edicions va aplegar un públic familiar amb centenars de persones.

Hi haurà activitats com construcció de cúpules de Leonardo, Polydron gegant, joc de gratacels, bandes de Möebius, trencaclosques, jocs d’estratègia i molt més.

Organitzen: El Casalet, el MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya), CRP l’Hospitalet (Centre de recursos pedagògics d’Hospitalet), i Pessics de Ciència, i el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de la Diputació de Barcelona

Aquesta activitat està dirigida a un públic general, de totes les edats (famílies, alumnat, professorat, etc.). Activitat inclosa en la programació de la Setmana de la Ciència de 2022.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article